Αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά: «Κατάρρευση ψυχής, ένα μέρος μου θα είναι πάντα εκεί» (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά: «Κατάρρευση ψυχής, ένα μέρος μου θα είναι πάντα εκεί» (vid)
Η αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και ο αστυνομικός που πήρε πρώτος το μωρό της στην αγκαλιά του περιγράφει όσα έζησε.

Συγκλονίζει ο αστυνομικός, ο οποίος μπήκε πρώτος στη σπίτι όπου έγινε το φρικτό έγκλημα πριν λίγες μέρες στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

«Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν είδα το μωρό ήταν μια συναισθηματική κατάρρευση. Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα 'χει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», αναφέρει αρχικά ο αστυνομικός, μιλώντας για την αποτρόπαια δολοφονία.

«Ήταν ξημερώματα, γύρω στις 06:15 που λάβαμε μια κλήση για άτομο που καλεί σε βοήθεια. Για εμάς ήταν μια συνήθης κλήση. Αυτό ήταν όμως κάτι διαφορετικό. Πήγαμε άμεσα στο σημείο, φτάσαμε ύστερα από τέσσερα λεπτά. Ήταν η γειτόνισσα με την οποία ο σύζυγος είχε καταφέρει να επικοινωνήσει. Μπήκαμε από το παραβιασμένο παράθυρο τέσσερις αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα για να δούμε τι έχει γίνει. Ελέγξαμε το υπόγειο και μετά μέσω της εσωτερικής σκάλας ανεβήκαμε στο ισόγειο. Εκεί είδαμε το σπιτάκι του σκύλου άδειο, ελέγξαμε την κουζίνα ότι δεν υπάρχει κάποιος και όταν πήγαμε στους πιο πάνω ορόφους είδαμε τον σκύλο κρεμασμένο από την κουπαστή. Τότε καταλάβαμε ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει, κάτι πέρα από το σύνηθες. Πήγαμε στον 1ο όροφο, ελέγξαμε κι εκεί τα δωμάτια για να σιγουρευτούμε ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι. Μετά ανεβήκαμε στον 2ο όροφο που ήταν η σοφίτα. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Είδαμε τη γυναίκα νεκρή πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα και ακριβώς δίπλα της πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό που ακούμπαγε πάνω στη μάνα του», συμπλήρωσε.

«Αριστερά στο κάτω μέρος του κρεβατιού ήταν δεμένος ο σύζυγος. Όταν βεβαιωθήκαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου, ήταν γυμνό ήταν μόνο με την πάνα του και του έβαλα την κουβερτούλα του», ανέφερε και συγκινημένος συνέχισε: «το κράτησα στην αγκαλιά μου περίπου μισή ώρα, μπήκαμε στο περιπολικό να ζεσταθεί, μέχρι να έρθουν οι συγγενείς και να το παραδώσω» λέει.

«Η εικόνα του μωρού πάνω στο κρεβάτι μαζί με τη νεκρή μητέρα του δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ