Χαρδαλιάς: Η στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του, «άνανδρα θρασίμια, από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό» (vid)

Gazzetta team
Χαρδαλιάς: Η στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του, «άνανδρα θρασίμια, από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό» (vid)
Στόχος εμπρηστών έγιναν ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά,

Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του δημοσίευσε στο Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα στην ανάρτησή του, τονίζει πως από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί και αποκαλεί θρασίμια εκείνους που τοποθέτησαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!

Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια...

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ