Το πρώτο 24ωρο του Μένιου Φουρθιώτη στον Κορυδαλλό (vid)

Gazzetta team
Το πρώτο 24ωρο του Μένιου Φουρθιώτη στον Κορυδαλλό (vid)
Ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε την Κυριακή του Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού και ήδη έχει περάσει το πρώτο 24ωρο στο κελί με άλλα τέσσερα άτομα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στην έκτη Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σύμφωνα με την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής πέρασε το πρώτο βράδυ του μέσα σε κελί με άλλα τέσσερα άτομα και όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν έκανε καραντίνα 14 ημερών, καθώς υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Συγκεκριμένα οι κατηγορίες βαραίνουν είναι ότι οργάνωσε δύο επιθέσεις εναντίον του σπιτιού του με τη συμμετοχή των άλλων δύο συγκατηγορουμένων του προκειμένου να πιέσει τις αρχές για να πάρει την αστυνομική του φρουρά πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον του σπιτιού του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ειδικότερα, υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για τη φύλαξή του αφότου αποσύρθηκε η αστυνομική συνοδεία που του είχε διατεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ