Πατήσια: Μαχαίρωσε τον αδερφό του και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Gazzetta team
Πατήσια: Μαχαίρωσε τον αδερφό του και επιτέθηκε σε αστυνομικό
Μετά από έντονη λογομαχία δύο αδέρφια, στα Πατήσια, πιάστηκαν στα χέρια με τον έναν από αυτούς να παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον άλλο ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παρ’ ολίγον οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι στα Πατήσια, όταν δύο αδέρφια –πιθανότατα Γεωργιανοί- καυγάδισαν άσχημα, ήρθαν στα χέρια και τελικά ο ένας μαχαίρωσε τον άλλον, σύμφωνα με το Reader.gr.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 13:30 σε διαμέρισμα επί της οδού Αργυρουπόλεως. Τα αίτια του διαπληκτισμού είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ενώ όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντίκρισαν δύο άνδρες αιμόφυρτους.

Μάλιστα, ο ένας απ’ αυτούς –σε κατάσταση αμόκ και μέσα στα αίματα- αυτοτραυματίστηκε και επιχείρησε να καρφώσει με το μαχαίρι έναν αστυνομικό.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον ακινητοποίησαν του πήραν το μαχαίρι, ενώ στο σημείο έφτασαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση ήταν τυχερός, καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στην πλάκα από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ