Καταγγελία της ηθοποιού Αναστασία Παντούση: «Αστυνομικός μου είπε "Τι κοιτάς μωρή %@#%;"»

Gazzetta team
Καταγγελία της ηθοποιού Αναστασία Παντούση: «Αστυνομικός μου είπε "Τι κοιτάς μωρή %@#%;"»
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έξαψη», Αναστασία Παντούση μίλησε για την λεκτική επίθεση που είχε δεχθεί από άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

Στα όσα έζησε κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στην μεγάλη, αλλά και επεισοδιακή πορεία που έγινε κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, αναφέρθηκε η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «BηMagazino».

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Έξαψη» του Mega, ενώ συμμετείχε και στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας από έναν άνδρα της ΕΛ.ΑΣ...

Κάτι που έκανε, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει κατέβει ποτέ σε πορεία.

«Την τελευταία φορά ήμουν στη Νέα Σμύρνη. Κάθισα μέχρι το τέλος. Όταν άρχισαν τα επεισόδια, αυτό που παρατηρούσα ήταν πολύ θλιβερό. Υπήρχε πολύ μίσος, θυμός και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν όμως αυτό το ζητούμενο, η εκτόνωση ενός θυμού. Ήμασταν εκεί με αφορμή το βίντεο που έδειχνε την απρόκλητη αστυνομική βία απέναντι σε ένα νεαρό παιδί. Νομίζω αυτό το βίντεο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί εκείνο το διάστημα είχαμε γίνει μάρτυρες μιας αδικαιολόγητης κλιμακούμενης έντασης.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δεν μπορούμε να βάζουμε όλη την Αστυνομία στο ίδιο τσουβάλι. Δυστυχώς, όμως, προσωπικά, σε αυτή την πορεία είδα αυτή τη βία μπροστά μου. Ένας αστυνομικός λίγα μέτρα πιο πέρα από εμένα κατέβασε με ένταση ένα πανό. Εγώ απλώς τον κοιτούσα.

Γυρνάει και μου φωνάζει: «Τι κοιτάς μωρή ***;». Ήταν ένας πολύ άσχημος χαρακτηρισμός. Ταράχτηκα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν σε σοκ. Δέχτηκα απρόκλητη λεκτική βία. Αν αντιδρούσα, σίγουρα θα μπαίναμε σε λογομαχία και δεν θέλω να φανταστώ σε τι άλλο.

Προσωπικά, πήγα στη Νέα Σμύρνη γιατί ήθελα να δω τα γεγονότα από μέσα. Να διαμορφώσω τη δική μου άποψη. Ήθελα να είμαι παρούσα και όχι παρατηρητής μέσω Facebook», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ