Ένας 50χρονος δικαιολογήθηκε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ λέγοντας: «Είναι έγκυος η πεθερά μου» (vid)

Gazzetta team
Ένας 50χρονος δικαιολογήθηκε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ λέγοντας: «Είναι έγκυος η πεθερά μου» (vid)
Άναυδη έμεινε η Κατερίνα Παναγοπούλου ακούγοντας τη… δικαιολογία ενός 50χρονου για να περάσει τα διόδια.

Οι δικαιολογίες πολλές που έχουν ακούσει οι άντρες της τροχαίας τις τελευταίες ημέρες από τους πολίτες στα διόδια, ώστε να βγουν εκτός νομού. Αυτή όμως που είπε ένας 50χρονος ίσως και να είναι η κορυφαία όλων, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA Κατερίνα Παναγοπούλου να πει «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος μίλησε στο δελτίο του Mega και ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι «προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο».

Η απάντηση που είπε ήταν, πως ένας 50χρονος τους είπε πως η πεθερά του ήταν έγκυος και έπρεπε να πάει να τη δει, κάτι που οδήγησε την Κατερίνα Παναγοπούλου να ξεσπάσει σε γέλια. Όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός, πόσο χρονών είναι, ο άντρας απάντησε πως είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη γυναίκα του πεθερού του. Αν μη τι άλλο... ευρηματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ