Βίκυ Καγιά: «Φέτος στο GNTM θα έχουμε γυναικάρες!»

Gazzetta team
Βίκυ Καγιά: «Φέτος στο GNTM θα έχουμε γυναικάρες!»
Χωρίς ριάλιτι... απλά δεν γίνεται και με την ολοκλήρωση του Master Chef, το Star ετοιμάζεται να βγάλει στον "αέρα" τον 4ο κύκλο του Next Top Model του οποίου τα casting ήδη γίνονται και τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Ιούνιο.

Το GNTM επιστρέφει και επισήμως στον αέρα του STAR με τον τέταρτο κατά σειρά κύκλο του στο κανάλι και η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε όσα θα δούμε στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και τον Γρηγόρη Μπάκα, η παρουσιάστρια και μοντέλο, ξεκαθάρισε πως αν και δεν έχει τελική ενημέρωση από την παραγωγή του ριάλιτι, θα δούμε ξανά την ίδια ομάδα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι φέτος θα υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες και ότι ο ανταγωνισμός με τα αγόρια του διαγωνισμού θα είναι σκληρός.

«H παραγωγή δουλεύει ήδη τα concept αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμη τι θα γίνει, πώς θα γίνει...Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα. Φέτος θα έχουμε γυναικάρες. Πολλά κορίτσια. Δεν έχω δει εγώ, αλλά η παραγωγή έχει δει. Είναι νωρίς ακόμα. Τα γυρίσματα ξεκινούν παραδοσιακά τον Ιούνιο. Δεν ξέρω ούτε ημερομηνίες ούτε τι θα αλλάξει. Οι συζητήσεις είναι πολύ γενικές» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από την περασμένη εβδομάδα η παραγωγή έχει αρχίσει να βλέπει άνδρες και γυναίκες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Άλλωστε το τρέιλερ προβάλλεται ήδη αρκετές ημέρες και αναμένεται να υπάρξει αύξηση στις αιτήσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ