Η Νικολούλη αποκάλυψε ανησυχητικό μήνυμα του Στάθη: «Τι θα μου ξημερώσει, δεν αισθάνομαι ασφαλής» (vid)

Gazzetta team
Η Νικολούλη αποκάλυψε ανησυχητικό μήνυμα του Στάθη: «Τι θα μου ξημερώσει, δεν αισθάνομαι ασφαλής» (vid)
Το αποκαλυπτικό μήνυμα που είχε στείλει ο Στάθης Ανθής, έφερε στην δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη.

Ένα σημαντικό ντοκουμέντο σχετικά με την εξαφάνιση του Στάθη Ανθή, έφερε στην δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη χθες το βράδυ.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την βοήθεια, Ελλήνων εθελοντών, βρέθηκε στο Burgh Island, στη νότια ακτή του Devon της Αγγλίας, όπου εργαζόταν ο 33χρονος πριν εξαφανιστεί.

Το ανησυχητικό είναι πως πριν από δύο μήνες, ένας άλλος εργαζόμενος είχε βρεθεί νεκρός στον χώρο, κάτι που είχε προκαλέσει φόβο στον Σταν, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του.

Το μήνυμα ντοκουμέντο

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ένα ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει σε έναν φίλο του και στο οποίο αναφερόταν σε ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον συνάδελφό του.

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…».

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Plymouth. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Στάθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν.

Ο χώρος της εξαφάνισης

Η εκπομπή εξασφάλισε φωτογραφίες από τον χώρο που εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την συγκάτοικό του. Όπως η ίδια είπε στα αδέλφια του, κατάλαβε ότι ο Στάθης βγήκε από το παράθυρο του δωματίου γύρω στις 05:20 τα ξημερώματα. Άκουσε το θόρυβο από τα καρότσια που υπήρχαν έξω στο στενό δρομάκι και υπέθεσε ότι έφυγε προς την αριστερή πλευρά του συγκροτήματος, που οδηγούσε με χαμηλή παλίρροια στο απέναντι χωριό.

Κανείς δεν κινήθηκε έγκαιρα για να ερευνήσει τους γύρω χώρους του νησιού. Η εξαφάνισή του από τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου έγινε αντιληπτή πέντε ημέρες μετά, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Σε σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, η ψυχολόγος του Ναταλί Βέλτση, μίλησε για τις δικές της ενέργειες προς την συγκάτοικο και τις βρετανικές Αρχές.

«Την παρότρυνα να ενημερώσει τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου γιατί ο Στάθης δε θα έφευγε αφήνοντας τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιό του και χωρίς να με ενημερώσει. Η ίδια η συγκάτοικος έδειχνε χαλαρή και δεν ανησυχούσε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ