Σοκ στη Ζάκυνθο: Αυτοπυροβολήθηκε 47χρονος, τον σκότωσε κυνηγετική καραμπίνα που προσπαθούσε να σπάσει

Gazzetta team
Σοκ στη Ζάκυνθο: Αυτοπυροβολήθηκε 47χρονος, τον σκότωσε κυνηγετική καραμπίνα που προσπαθούσε να σπάσει
Πήγε να σπάσει την καραμπίνα συγχωριανού του για αντεκδίκηση, αλλά αυτή εκπυρσοκρότησε, τον τραυμάτισε και τελικά πέθανε...

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το πώς βρήκε τραγικό θάνατο ο 47χρονος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, το βράδυ της Παρασκευής στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, το κυνηγετικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του (σ.σ. τελικά ήταν 47 ετών ο άτυχος άνδρας) δεν ήταν δικό του καθώς το είχε αποσπάσει από αγροικία που ανήκει σε συγχωριανό του και εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που εκείνος το χτύπαγε (σε τσιμεντένιο πάτωμα) για να το σπάσει, ενώ αυτό βρίσκονταν μέσα στη θήκη του.

Δυστυχώς για το θύμα, το όπλο ήταν γεμάτο και εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας τον στον αριστερό μηρό, τραύμα που επέφερε και τον θάνατό του.

Αγροικία συγχωριανού του

Το περιστατικό έγινε σε αγροικία που ανήκει σε συγχωριανό του, ο οποίος έλειπε και στην οποία φέρεται να μπήκε παραβιάζοντας την πόρτα ο θανών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα προκάλεσε πολλές ζημιές σπάζοντας πολλά αντικείμενα στην αγροικία.

Στο σημείο που ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, βρέθηκε το όπλο σπασμένο και ακόμα μέσα στη θήκη του, η οποία είχε τρυπήσει από τον πυροβολισμό στην πλευρά της κάνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος, εισέβαλε στην αγροικία και προκάλεσε τις ζημιές ως αντεκδίκηση, καθώς είχε υποχρεωθεί να καταβάλει χρηματικό ποσό ως αποζημίωση στον ιδιοκτήτη της αγροικίας για ζημιά που είχαν προκαλέσει οι κατσίκες του σε ελαιόδεντρα.

Στη σορό του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ