Αποκαλύψεις της Νικολούλη για το Gmail της Άρτεμης: «Στους 6 μήνες σβήνονται τα αρχεία» (vid)

Gazzetta team
Αποκαλύψεις της Νικολούλη για το Gmail της Άρτεμης: «Στους 6 μήνες σβήνονται τα αρχεία» (vid)
Νέα στοιχεία για την 19χρονη που χάθηκε στο Κορωπί και τα ηλεκτρονικά της ίχνη, έφερε στην δημοσιότητα το «Φως Στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ύποπτα στοιχεία έφερε στην δημοσιότητας η χθεσινή εκπομπή «Φως Στο Τούνελ» της Αγγελικής Νκολούλης σχετικά με την εξαφάνιση της Άρτεμης στο Κορωπί.

Η εκπομπή μίλησε με Εγκληματολόγο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων, προκειμένου να εντοπίσει το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 19χρονης, με τον Βασίλη Γεωργόπουλο να αποκαλύπτει πως μετά από έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως κάποιος έχει αρχίσει να σβήνει τα στοιχεία της.

«Η οικογένεια μετά από δική σας πρωτοβουλία με εξουσιοδότησε να ερευνήσω τις δυο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα τάμπλετ που χρησιμοποιούσε η Άρτεμις, με σκοπό να εντοπιστούν τα τελευταία ηλεκτρονικά της ίχνη. Η κοπέλα είχε συνδέσει το κινητό με το gmail της. Στην έρευνά μου διαπίστωσα ότι κάποιος έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από το λογαριασμό της, εξαφανίζοντας και χρήσιμα για την έρευνα, στοιχεία του κινητού της», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το αν μπορούν αυτά να ανακτηθούν, ο Βασίλης Γεωργόπουλος απάντησε: «Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες από την αρμόδια αστυνομική Αρχή, γιατί έχουν ήδη περάσει πέντε μήνες από την εξαφάνιση και στους έξι τα αρχεία αυτά σβήνονται…».

«Την είδα στην ερημιά και τα ‘χασα…»

Μία νέα μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση, καθώς υπήρξαν μάρτυρες είπαν πως είδαν μία κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά και ενδυμασία με την αγνοούμενη Άρτεμη μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της.

«Επιστρέφαμε Σάββατο απόγευμα με το σύζυγό μου από την Ανάβυσσο και είδαμε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο μία κοπέλα. Φορούσε άσπρα αθλητικά παπούτσια, σκούρο παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο. Είχε και μία σκουρόχρωμη τσάντα πλάτης. Φαινόταν κουρασμένη και χαμένη. Μας έκανε εντύπωση γιατί περπατούσε μόνη της στην ερημιά στην περιοχή Κίτσι στο Κορωπί», ανέφεραν.

«Είδα κι εγώ την κοπέλα στο σημείο…»

Η εκπομπή βρέθηκε στον τόπο που υπέδειξαν οι μάρτυρες με τον πατέρα της αγνοούμενης, όπου ένας ακόμη μάρτυρας ήρθε για να ενώσει ένα κομμάτι του περίπλοκου αυτού παζλ.

«Είδα κι εγώ την κοπέλα στο ίδιο σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κάτοικοι της περιοχής έδειξαν στην εκπομπή το παλιό λατομείο που υπάρχει στον ίδιο χώρο και που δεν έχει ερευνηθεί.

Μετά το «Τούνελ», τον τόπο ερεύνησε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στον εντοπισμό πτωμάτων, ο Δημήτρης Καρανταλής, διευθυντής εταιρίας φύλαξης και ερευνών – συνεργάτης του ΟΦΚΑΘ.

«Ερευνήσαμε τους εξωτερικούς χώρους γύρω από το εργοτάξιο και το λατομείο χωρίς αποτέλεσμα. Στους εσωτερικούς δεν μπορέσαμε να μπούμε γιατί δεν έχουμε δικαιοδοσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άκαρπες και αυτές οι έρευνες για τον εντοπισμό της…

Πεζοπόρα τμήματα ερεύνησαν ένα ρέμα περίπου δύο χιλιομέτρων κοντά στην περιοχή του πολυκαταστήματος που θα πήγαινε η 19χρονη. Οι εθελοντές σάρωσαν όλη την περιοχή ακόμα και σε σημεία που δεν υπήρχε πρόσβαση, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο νέο στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ