Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου έξω από την Βουλή (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου έξω από την Βουλή (vid)
Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κόκκαλης δημοσίευσε το video ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου έξω από την Βουλή που αποδείχθηκε μοιραίο για τον Ιάσονα. Προσοχή σκληρές εικόνες.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει φως σε ένα μεγάλο κομμάτι της υπόθεσης με το τροχαίο έξω από την βουλή που στοίχισε την ζωή στον Ιάσονα.

Τις σοκαριστικές αυτές εικόνες, δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κόκκαλης στο κανάλι του στο Youtube και σε αυτές αποτυπώνεται τι συνέβη τα 16 δευτερόλεπτα πριν την μοιραία σύγκρουση, αλλά και η στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη του κλείνει το δρόμο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονο.

Πράσινο και οι δύο, κανένας τροχονόμος

Βλέποντας κανείς το video καταλαβαίνει οτι και τα δύο ρεύματα, ανόδου και καθόδου της Βασίλισσης Σοφίας είχαν πράσινο.

Ο αστυνομικός όμως, παρανόμως επιχειρεί αριστερή στροφή για να μπει στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Στο πλάνο δεν φαίνεται πουθενά τροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορία και να του ανοίγει το δρόμο, όμως καταφέρνει να προχωρήσει την αριστερή στροφή για να μπει στην Βουλή, επειδή ο οδηγός ταξί σταματάει για να περάσει.

Ο Ιάσονας όμως που έρχεται από την δεξιά πλευρά, δεν έχει ορατότητα του στο τί γίνεται μπροστά από το ταξί και έτσι βλέπει ξαφνικά το υπηρεσιακό όχημα μπροστά του, χωρίς να προλάβει να πατήσει φρένο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην περιγραφή του video, ο Θανάσης Κόκκαλης αναφέρει: «Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ