Φαίη Σκορδά: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει και μια ομάδα, σωστά;» (vid)

Gazzetta team
Φαίη Σκορδά: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει και μια ομάδα, σωστά;» (vid)
Μια απορία της Φαίης Σκορδά για το ποια ομάδα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ποια ομάδα έχει ο ΣΚΑΪ, «άναψε» την σπίθα στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να την… πειράζει.

Κουβέντα για σχολιασμό άνοιξε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η πρωινή εκπομπή στάθηκε και όσα είπε η λαϊκή τραγουδίστρια για το τραγούδι «Έξαψη» που έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ερμηνεύει η ίδια στην ομώνυμη σειρά.

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Παιδιά, εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ο οποίος έχει και μια ομάδα, σωστά;», για να προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα που της απάντησε με δόση ειρωνίας: «Μια ομάδα τυχαία, έχει την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ναι μωρέ... μια ομάδα τυχαία είναι ο Ολυμπιακός…Όλως τυχαίως έχει μια ομάδα με διαφορά από την δεύτερη στην Ελλάδα».

Για να συνεχίσει η παρουσιάστρια: «Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στα δύο; Α, μόνο στο ποδόσφαιρο. Και στο ΣΚΑΪ δεν έχουν μια άλλη ομάδα;», προκαλώντας τα γέλια και τις αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Το ποδοσφαιρικό... κρεσέντο της Φαίης Σκορδά όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Της ΑΕΚ;», είπε για να τη ρωτήσει ο Γιώργος Λιάγκας: «Ποιος την έχει την ΑΕΚ;». Κάποιος από το πάνελ της ψιθύρισε «ο Μελισσανίδης», με την ίδια να λέει: «Ο Μελισσανίδης; Τον ξέρω, προσωπικά και τον ίδιο και την γυναίκα του και είναι εξαιρετικός. Δεν γράφει τραγούδια. Τους άλλους προσωπικά δεν τους γνωρίζω», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο τραγούδι που έγραψε. «Βλέπετε έναν άνδρα ισχυρό, ο οποίος δεν φοβάται να βγάλει το συναίσθημα και να γράψει στίχους».

Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως, είχε όλη την διάθεση να συνεχίσει το πείραγμα λέγοντάς της: «Φαίη ο Μελισσανίδης φτιάχνει ένα κανάλι το Πόντος TV. Γιατί δεν πας να δουλέψεις εκεί που είσαι και Πόντια;», για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση: «Ένα τηλέφωνημά μου είσαι, μη με προκαλείς...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ