Ποιο lockdown; Καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης (vid)

Gazzetta team
Ποιο lockdown; Καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης (vid)
«Βούλιαξε» από κόσμο το κέντρο της Ξάνθης, καθώς παρά το lockdown οι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη με τον κόσμο να αψηφά το lockdown και βγαίνει στους δρόμους και να γιορτάζει το καρναβάλι.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, o κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να γιορτάσει το καρναβάλι, με αποτέλεσμα η πόλη να «πλημμυρίσει» ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου.

Ήδη από το απόγευμα η κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν αυξημένη, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια επίσημη εκδήλωση για το καρναβάλι - καθώς αυτές έχουν αναβληθεί λόγω του lockdown και φέτος - δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά.

Πρόκειται για μια εικόνα που θυμίζει προ-κορονοϊού εποχές, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες της εστίασης της περιοχής που έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι μόνο οι ίδιοι τελικά είναι κλειστοί, σχολιάζοντας πως "μόνο στις καφετέριες κολλάει ο κορονοϊός".

Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων, και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ