Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το Λύσαμε»

Gazzetta team
Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το Λύσαμε»
Το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Χιούστον το Λύσαμε» με τον Κώστα Δόξα, δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Κώστα Δόξα και τη μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση στην οποία κάνει λόγο για υποτιμητικές συμπεριφορές, απιστίες, εκφοβισμούς, απειλές και χειροδικίες, καταγγέλοντας πως τα τελευταία χρόνια ζει έναν εφιάλτη στο πλευρό του, με τον ίδιο να μη σταματά την κακοποιητική του συμπεριφορά ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Χθες, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το Λύσαμε» για την οποία μάλιστα, όλες τις προηγούμενες ημέρες παιζόταν από το κανάλι και σχετικό τρέιλερ.

Ωστόσο μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ανήμερα της προβολής του επεισοδίου, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να μην παιχτεί το συγκεκριμένο κομμάτι της εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νίκου Ράπτη και προτίμησαν δείξουν ένα παλιότερο σε επανάληψη.

Αποχώρηση από το Your Face Sounds Familiar – All Star

Νωρίτερα, ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το «Your Face Sounds Familiar – All Star»: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ