Ανακοίνωση OPEN για Κούγια - Καινούριου: «Ο σταθμός στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδά του»

Gazzetta team
Ανακοίνωση OPEN για Κούγια - Καινούριου: «Ο σταθμός στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδά του»
Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στην Κατερίνα Καινούριου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αναφορά του Αλέξη Κούγια σε ''«επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV''. Ο ποινικολόγος σε επόμενη ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούριου. Το OPEN απάντησε με δική του ανακοίνωση και υποστήριξε πλήρως την παρουσιάστρια.

H ανακοίνωση του OPEN

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ