Πλακώθηκαν στο ξύλο στη δίκη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Gazzetta team
Πλακώθηκαν στο ξύλο στη δίκη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ανάγκασε να διακόψει τη διαδικασία για την ανθρωποκτονία 49χρονου στο Μπαλί Ρεθύμνου, καθώς οι συγγενείς των εμπλεκομένων πλευρών πιάστηκαν στα χέρια!...

Όλα ξεκίνησαν όταν κατέθετε η σύζυγος του θύματος. Σε μια τοποθέτησή της υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με συγγενείς του 45χρονου κατηγορούμενου κτηνοτρόφου. Από εκεί ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ συγγενών από τις δύο πλευρές.

Εκ των πραγμάτων ο πρόεδρος προχώρησε σε διακοπή της δίκης. Όταν κάπως ηρέμησαν τα πράγματα αποφάσισε την εκκένωση της αίθουσας και αποφασίστηκε σε αυτήν να μπαίνουν μόνο οι μάρτυρες.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι για το φόβο επέκτασης των επεισοδίων, με βάση το ρεπορτάζ του flashnews.gr οι συγγενείς των δύο οικογενειών είναι χωρισμένοι στις δύο πλευρές της Νομαρχίας, ούτως ώστε να μην είναι σε απόσταση... βολής.

Ο κατηγορούμενος είναι προφυλακισμένος από το Νοέμβριο του 2019 και παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε για να μην αφεθεί ελεύθερος μετά την παρέλευση 18μηνου που είναι το όριο.

Αναφορικά τώρα με το φονικό, το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2019, ένας 49χρονος Ρεθυμνιώτης που είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους δύο, στην περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου, μπήκαν σε βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής. Φαίνεται πως ο 49χρονος κυνηγός μαζί με τον σκύλο του, ή μόνο ο σκύλος, εισήλθαν σε ποιμνιοστάσιο του 45χρονου κτηνοτρόφου. Ακολούθησε διαπληκτισμός με τον κτηνοτρόφο και ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κυνηγού και τον ελαφρύτερο του κτηνοτρόφου.

Κατά την απολογία του – η οποία έγινε ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο – ο 45χρονος είχε ισχυριστεί ότι πρώτος τον πυροβόλησε ο κυνηγός με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στην συνέχεια αυτός πυροβόλησε ευρισκόμενος σε άμυνα, ενώ από την πλευρά του θύματος τονίζουν ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο, με τον κτηνοτρόφο να πυροβολεί πρώτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ