Ηράκλειο: Ιερέας έκρυβε το περίστροφο στο ράσο και τον ανακάλυψαν τυχαία σε έλεγχο

Gazzetta team
Ηράκλειο: Ιερέας έκρυβε το περίστροφο στο ράσο και τον ανακάλυψαν τυχαία σε έλεγχο
Έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο του ιερέα, όπου βρέθηκε ένα περίστροφο. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και διανυκτέρευσε.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πέρασε ιερέας, την νύχτα του Σαββάτου ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Έγινε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκε ένα περίστροφο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Συγκεκριμένα, το περίστροφο το είχε ζώσει στο παντελόνι που φορούσε κάτω από το ράσο.

Κινούνταν από Αγίους Δέκα προς Μοίρες, στον έλεγχο των αστυνομικών του ΤΑΕ Μεσσαράς ήταν ευγενέστατος και συνεργάσιμος, όπως περιγράφεται. Διανυκτέρευσε στο Τμήμα Μεταγωγών προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Έχει απασχολήσει στο ξανά στο παρελθόν τις Αρχές

Τα τελευταία χρόνια απασχολεί τακτικά τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για σοβαρές παραβατικές συμπεριφορές εντούτοις παραμένει ακλόνητος στον Οίκο του Θεού και στη θέση του.

Η εμπλοκή του σε διάφορες παραβατικές καταστάσεις (κάποιες αρκετά σοβαρές) έχουν δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα του και η φήμη του 47χρονου ιερέα από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου προηγείται…

Τον Αύγουστο του 2020 ο ίδιος ιερέας είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα απίστευτο επεισόδιο σε βάρος 46χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης της περιοχής με βάση πάντα τα όσα αποτυπώνονται στη δικογραφία του Α.Τ. Φαιστού.

Ακόμα όμως μεγαλύτερη αίσθηση είχαν προκαλέσει οι ισχυρισμοί του ίδιου του καταγγέλλοντα τον οποίο φέρεται να είχε απειλήσει με το όπλο. Ο άνθρωπος αναγκάστηκε τρομοκρατημένος να κλειδωθεί μέσα και να καλέσει βοήθεια, ενημερώνοντας τόσο φίλο του αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, όσο και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο ιερέας για άλλη σοβαρή υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κατηγορία της αρπαγής με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στο ίδιο δικαστήριο απαλλάχτηκε από το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αναφέρει το cretalive.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ