Εκατοντάδες μηχανόβιοι απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο που σκοτώθηκε ο Antreas Rigo (vid)

Gazzetta team
Εκατοντάδες μηχανόβιοι απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο που σκοτώθηκε ο Antreas Rigo (vid)
Οι φίλοι του Antrea Rigo συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο σημείο που αυτός και ο φίλος του έχασε την ζωή του, στο τροχαίο που είχαν με τις μηχανές τους.

Βαρύ πένθος σκόρπισε στους λάτρεις της ταχύτητας, η είδηση με τον θάνατο ενός από τους πιο γνωστούς Youtuber σε τροχαίο, του Antrea Rigo, ο οποίος φημιζόταν για τα επικίνδυνα κόλπα που έκανε με την μηχανή του.

Ένα από αυτά όμως, έμελλε να του στερήσει πρόωρα την ζωή, καθώς το βράδυ της Τρίτης επιχείρησε μαζί με έναν φίλο του να κάνουν στον περιφερειακό του Αιγάλεω.

Προσπάθησαν λοιπόν με μεγάλη ταχύτητα να πηγαίνουν αντίθετα ο ένας από την πορεία του άλλου και να περάσουν δίπλα-δίπλα. Ωστόσο οι δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα αμφότεροι να σκοτωθούν στο σημείο.

Φόρος τιμής

Μόλις η θλιβερή είδηση αυτή έγινε γνωστή, σκόρπισε θλίψη σε φίλους και followers του Rigo, με αποτέλεσμα τα social media να γεμίσουν με μηνύματα για την πρόωρη απώλειά του.

Παράλληλα όμως δόθηκε και ένα ραντεβού από όλους στο σημείο που τα δύο παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Εκεί λοιπόν συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες λάτρεις των μηχανών και της ταχύτητας και απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους Αντρέα, αλλά και στον φίλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ