Νέα έκπτωση από την ΔΕΗ: «Η συνολική έκπτωση μπορεί να φτάσει το 30%»

Gazzetta team
Νέα έκπτωση από την ΔΕΗ: «Η συνολική έκπτωση μπορεί να φτάσει το 30%»
Νέες ελαφρύνσεις ανακοίνωσε η ΔΕΗ μετά τα προβλήματα που υπήρξαν από την κακοκαιρία Μήδεια.

Σε νέες ελαφρύνσεις προχωράει η ΔΕΗ σε όσους πελάτες της ταλαιπωρήθηκαν από τις διακοπές ρεύματος υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε θα προσθέσει επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειες, με αποτέλεσμα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η συνολική έκπτωση για έναν μέσο λογαριασμό να φτάνει το 30%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της που αντιμετώπισαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω της πρόσφατης πρωτοφανούς κακοκαιρίας και ανακοινώνει επιπλέον ελαφρύνσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ