Αχαΐα: Βρέθηκε από λάθος με τρεις συζύγους και πήγαινε για τέταρτο! (vid)

Gazzetta team
Αχαΐα: Βρέθηκε από λάθος με τρεις συζύγους και πήγαινε για τέταρτο! (vid)
Απίστευτη ιστορία με μια γυναίκα στην Αχαΐα που από λάθος βρέθηκε με τρεις συζύγους και πήγαινε και για τέταρτο!

Έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα στην Αχαΐα όταν αποφάσισε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της. Πηγαίνοντας να κάνει όλες τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, της είπαν ότι είναι ήδη παντρεμένη με δύο Ινδούς!

Η κυρία Αργυρώ Κόττα βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο», καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά για να συνεχίσει: «Είχα κάνει έναν γάμο το 2008 και το διαζύγιό μου βγήκε πριν από 8-9 μήνες, αλλά μέσα στην οικογενειακή μου κατάσταση αναγραφόταν ο πρώην σύζυγός μου».

Και πρόσθεσε: «Απορώ πως προέκυψαν αυτοί οι δύο γάμοι με τους Ινδούς! Μάλιστα, ο δεύτερος μου γάμος με τον Ινδό ακυρώθηκε επειδή ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο. Παρόλα αυτά δεν βρήκαν τον πρώτο μου θρησκευτικό γάμο. Με πάντρεψαν με τους Ινδούς όσο ήμουν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο».

Η καταγγέλουσα πλέον δίνει αγώνα για να ακυρωθούν οι γάμοι προκειμένου να προχωρήσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αλλά και για να αποκατασταθεί η υπόληψή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ