Ανησυχητική εκτίμηση για Lamanif: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι σε άλλο κόσμο» (vid)

Gazzetta team
Ανησυχητική εκτίμηση για Lamanif: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι σε άλλο κόσμο» (vid)
Για τέταρτη μέρα, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του ράπερ Lamanif, με τις ελπίδες να μειώνονται, όπως είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Ώρα με την ώρα που περνάει, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ανησυχία για τον ράπερ Lamanif, ο οποίος αγνοείται εδώ και 4 ημέρες, χωρίς η Ελληνική Αστυνομία να έχει καταφέρει να εντοπίσει κάποιο ίχνος του.

Εκτός από την ΕΛ.ΑΣ και το αρμόδιο τμήμα της, στην προσπάθεια ανεύρευσης του 24χρονου, συνδράμει εθελοντικά και το CSII Institute, που διευθύνει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. που ίδρυσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» δεν φάνηκε και τόσο αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών, καθώς όπως είπε είναι λιγοστές οι ελπίδες από τη στιγμή που έκατσε και έγραψε το σημείωμα και το διάβασε στο κοινό του.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, αυτό δείχνει αποφασισμένο άτομο...

«Το παιδί αυτό είχε βαθύ πόνο. Το παιδί αυτό έγραψε αυτά που ήταν να πει. Προσευχόμαστε άπαντες να βρεθεί και να γυρίσει πίσω, αν δεν έχει φύγει από την ζωή», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Όταν κάποιος γράφει και θέλει να αποτυπώσει έναν σωστό λόγο, το σκέφτεται, το έχει ήδη προαποφασίσει και είναι λίγες οι φορές που όποιος έχει γράψει μήνυμα, παίρνει πίσω τα γραφόμενά του και δεν φεύγει από την ζωή. Όταν γράψει και διαβάσει από το κείμενο αυτό, την αναγγελία του θανάτου του, είναι σημαντικό σημείο αξιολόγησης που η εμπειρία μου δείχνει οτι είναι πολλές οι πιθανότητες να είναι σε έναν άλλο κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ