Η Γερμανού «κατακεραυνώνει» τον Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

Gazzetta team
Η Γερμανού «κατακεραυνώνει» τον Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»
Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τον τρόπο που επέλεξε ο Παύλος Χαϊκάλης να απάντησει στην καταγγελία εις βάρος του για παρενόχληση.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε με αφορμή την προσπάθεια του Παύλου Χαϊκάλη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, η οποία κατήγγειλε, «φωτογραφίζοντάς» τον, πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο ηθοποιός προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ζήτησε συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, αλλά πρόσθεσε ένα άστοχο - κατά πολλούς - σχόλιο:

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».»

Η αντίδραση της Γερμανού

Αφού λοιπόν προβλήθηκε ένα βίντεο τόσο με τις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού όσο και με τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

«Στα συν του Παύλου Χαϊκάλη είναι ότι βγήκε επώνυμα και μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του. Στα πλην του όμως τα οποία είναι και πολλά... πρώτο και κυριότερο είναι ότι όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Ο ηθοποιός είπε ότι είναι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, δεν τα παρατάει εύκολα. Καταρχάς λοιπόν όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι, ξεκινάμε από εκεί. Παρ’ όλα αυτά όμως, υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης.

Δηλαδή αν μια γυναίκα σου λέει όχι και εσύ είσαι ένας άνδρας που θες να συνεχίσεις να το πολεμάς, για να κερδίσεις την καρδιά της, μπορείς να στείλεις λουλούδια, μπορείς να στείλεις μία τούρτα, μπορείς να στείλεις ένα ευγενικό μήνυμα ότι «δέχομαι, αλλά παρ’ όλα αυτά, αν αλλάξεις γνώμη πάντα εγώ θα περιμένω. Υπάρχουν πάντα τρόποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ