Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Αναβλήθηκε η κηδεία, τι καταγγέλλει η σύζυγός του

Gazzetta team
Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Αναβλήθηκε η κηδεία, τι καταγγέλλει η σύζυγός του
Τι αναφέρει σε επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Αναβολή της κηδείας του πρώην υπουργού ζήτησε η οικογένειά του για να διευκολυνθεί η έρευνα.

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του συζύγου της.

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, η κυρία Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέσουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», καταλήγει η επιστολή της κυρίας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη.

Σημειώνεται ότι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η κηδεία του θα γινόταν αύριο Τετάρτη στο νεκροταφείο του Παπάγου, αργότερα έγινε γνωστό ότι η οικογένειά του την ανέβαλε.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από «θλων και τέμνον»
όργανο, αλλά μέλλει να αποδειχθεί αν πρόκειται για την προπέλα του δικού του σκάφους ή άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ