Διοργάνωσαν κορονοπάρτι σε Airbnb της Θεσσαλονίκης: Κρύβονταν από την αστυνομία

Gazzetta team
Διοργάνωσαν κορονοπάρτι σε Airbnb της Θεσσαλονίκης: Κρύβονταν από την αστυνομία
Πάρτι σε σπίτι που μισθώθηκε μέσω Airbnb στη Θεσσαλονίκη με την αστυνομία να το σταματά και να βεβαιώνει παραβάσεις σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.
Περίπου 15 άτομα, άνδρες και γυναίκες, νεαρής ηλικίας έστησαν «κορονοπάρτι» στη Θεσσαλονίκη σε σπίτι που μίσθωσαν μέσω της γνωστής πλατφόρμας, στο κέντρο της πόλης.

Έπειτα από καταγγελίες που έγιναν, έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, στη 1:30 μετά τα μεσάνυκτα.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα thestival, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα, οι συμμετέχοντες στην κοινωνική εκδήλωση αρνήθηκαν να την ανοίξουν. Στη συνέχεια κάποιοι κρύφτηκαν εντός του διαμερίσματος ενώ άλλοι επιχείρησαν να διαφύγουν από άλλο όροφο.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν περίπου δέκα παραβάσεις στους παρευρισκόμενους. Τσουχτερά πρόστιμα επιβλήθηκαν στους διοργανωτές του πάρτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Χαμός με το χθεσινό «Στην Υγειά μας»: «Πασχάλης 1991 vs Πασχάλης 2021» (pics) Πρεμιέρα για το MasterChef και για τις ατάκες του Κουτσόπουλου: «Θα μαγειρέψει ή θα ξεματιάσει;» (vid) Αρχαιολόγοι έλυσαν το μυστήριο με την άγνωστη Βασίλισσα της Αιγύπου (vid) Ξεφεύγει η κατάσταση με τα οπαδικά: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία και μήνυμα «θα καείτε όλοι»

Πηγή: Reader.gr