Ντοκιμαντέρ για την αστυνομία της Θεσσαλίας θα προβληθεί στις ΗΠΑ (pics)

Gazzetta team
Ντοκιμαντέρ για την αστυνομία της Θεσσαλίας θα προβληθεί στις ΗΠΑ (pics)
Η αμερικάνικη εταιρία ντοκιμαντέρ Ellopia Films γυρίζει ντοκιμαντέρ για την αστυνομία της Θεσσαλίας που θα προβληθεί στο Channel 13 της Νέας Υόρκης.

Ένα ντοκιμαντέρ για την ελληνική αστυνομία της Θεσσαλίας, γυρίζεται τις τελευταίες μέρες στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές από την Ellopia Films USA και θα προβληθεί το επόμενο διάστημα στο Channel 13 της Νέας Υόρκης.

Τίτλος του είναι «Proud Blue» και με αυτό θα ολοκληρωθεί το τρίπτυχο του αφιερώματος στους ένστολους της Ελλάδας. Το πρώτο μάλιστα που είχε κερδίσει και 6 χρυσές διακρίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ, αφορούσε το επίλεκτο τμήμα της πυροσβεστικής, την ΕΜΑΚ, ενώ το δεύτερο ειδικές δυνάμεις που υπηρετούν στο ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων).

Proud Blue Police of Thessaly by Ellopia Films USA. OΠΚΕ εκπαίδευση. Photo credits Ellopia Media Group EMG @Stefanos Gogos Nikos Mavropoulos Cine Iris

Δημοσιεύτηκε από PROUD BLUE στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αθηνά Κρικέλη, η οποία έκανε την παρακάτω ανάρτηση σχετικά με το... έργο της...

«Στα πλαίσια των αφιερωμάτων στους ένστολους της Ελλάδος η πολυβραβευμένη εταιρεία ντοκιμαντέρ της Αμερικής ELLOPIA FILMS USA ανακοινώνει την έναρξη των γυρισμάτων αφιερώματος στην Ελληνική Αστυνομία (Περιφέρεια Θεσσαλίας). Tην σκηνοθεσία υπογράφει η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος/σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη.

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Channel 13 της Νέας Υόρκης. Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο PROUD BLUE και η παγκόσμια πρεμιέρα του προσδιορίζεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.

Proud Blue Police of Thessaly by Ellopia Films USA. ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Δημοσιεύτηκε από PROUD BLUE στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

“Πρόκειται για μια προσφορά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους που παρέχουν την ασφάλεια και την σταθερότητα. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες της Εllopia. που θα δημιουργήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, 'βουτάμε' με σεβασμό στα γυρίσματα του, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει ένα κομμάτι στην παρακαταθήκη των σύγχρονων Ελλήνων. Το τεκμηριογράφημα αυτό αφορά στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας τον ρόλο τους στις νέες συνθήκες λόγω Covid, αλλά κυρίως την παρουσία τους στην ελληνική κοινωνία, το ανθρώπινο πρόσωπο τις ανησυχίες, τους φόβους τις εκπαιδεύσεις και όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για να μεταμορφωθεί ένας απλός πολίτης, σε έναν ένστολο σε εγρήγορση, με σεβασμό στην κοινωνία, στους συναδέλφους, τις οικογένειες τους αλλά και σε εκείνο το κομμάτι του φόβου που πάντα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Με το “PROUD BLUE” ολοκληρώνεται το τρίπτυχο αφιερώματος στους Ένστολους της Ελλάδας.

  • Η πρώτη κινηματογραφική αφιέρωση αφορούσε στο επίλεκτο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελλάδος, την ΕΜΑΚ, αποσπώντας 6 χρυσές διακρίσεις σε παγκόσμια φεστιβάλ και προβάλλοντας το έργο την αυτοθυσία και το θάρρος των ανθρώπων που βουτούν στον κίνδυνο, γιατί αυτό έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν.
  • Η δεύτερη κινηματογραφική αφιέρωση αφορούσε στις ειδικές δυνάμεις που υπηρετούν στο ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων)

Η δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ το οποίο θα εστιάζει στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει εγκριθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας».

'PROUD BLUE' Police on-call (Thessaly) TO ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ της Αθηνάς Κρικέλη www.ellopiatv.com Ellopia Films USA Στα...

Δημοσιεύτηκε από Athina Krikeli στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ