Σε συνδέσμους οπαδών στην Δ. Αττική ψάχνουν τους δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη

Gazzetta team
Σε συνδέσμους οπαδών στην Δ. Αττική ψάχνουν τους δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη
Στα club οπαδών στην Δυτική Αττική ψάχνει η αστυνομία τους δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Σε συγκεκριμένες περιοχές ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία τους δράστες της τρομακτικής επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Από χθες έχει γίνει γνωστό οτι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίησή τους, ενώ σήμερα άρχισαν να γίνονται γνωστές και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ τους.

Εκτός από το γεγονός οτι είναι νεαρής ηλικίας, κάπου μεταξύ 18 και 22 ετών, Έλληνες ή γεννημένοι στην Ελλάδα, η ΕΛ.ΑΣ από τις κινήσεις τους έχει καταλήξει οτι διαθέτουν εμπειρία σε τέτοια επεισόδια.

Οπαδική σχέση

Το γεγονός οτι συνέχισαν να χτυπάνε με μανία κάποιον που είναι πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, δείχνει να έχουν εμπειρία σε τέτοιες επιθέσεις και ενέργειες.

Αυτό, σύμφωνα με τις διαρροές της ΕΛ.ΑΣ, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι τα ρούχα είναι του ίδιου στιλ και μοιάζουν με αυτά που φορούν όσοι συμμετέχουν σε οπαδικές συγκρούσεις, έχουν οδηγήσει τις έρευνες των αρχών να ψάχνουν τους συνδέσμους οπαδών στην Δυτική Αττική.

Φυσικά αυτή την περίοδο τα clubs όλων των ομάδων είναι κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων, όμως ένα κομμάτι όσων συχνάζουν σε αυτά, είναι γνωστά στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ