Ουρές από 150 άτομα έξω από τον Αγ. Δημήτριο Θεσσαλονίκης (vid)

Gazzetta team
Ουρές από 150 άτομα έξω από τον Αγ. Δημήτριο Θεσσαλονίκης (vid)
Συνωστισμός έξω από τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης για τον αγιασμό, με συγκέντρωση περίπου 150 ατόμων.

Φαίνεται πως το πάθημα του Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, δεν έγινε μάθημα σε αρκετούς... Παρά λοιπόν τα όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου υπήρξε μεγάλος συνωστισμός.

Μπορεί η λειτουργία να έγινε χωρίς την παρουσία πιστών, αλλά αυτοί είχαν φροντίσει να συγκεντρωθούν έξω από το ναό από νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα ακόμα και πριν τις 7:00 πλήθος ανθρώπων βρισκόταν έξω από την εκκλησία προκειμένου να εισέλθει σε αυτόν, να ανάψει κερί, να προσκυνήσει και να πάρει αγιασμό.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις που έγινε για την παρουσία του κόσμου, μιλούσαν για περίπου 150 άτομα, σε μία πόλη που πραγματικά έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από τον κορονοϊό, μετρώντας πολλούς θανάτους.

Ο κόσμος λοιπόν περίμενε και ανά 5άδες έμπαινε μέσα στο ναό, ενώ έξω από αυτόν υπήρχε παρουσία της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με το Mega ήταν έντονη.

Αντιδράσεις από τον κόσμο

Μιλώντας στην κάμερα της Mega αρκετοί από τους πιστούς που βρίσκονταν έξω από το ναό, εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για το τρόπο που έγινε η Λειτουργία και την απόφαση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ