Παράταση του αυστηρού lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη, αίρονται τα μέτρα στη Μάνδρα

Gazzetta team
Παράταση του αυστηρού lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη, αίρονται τα μέτρα στη Μάνδρα
Την παράταση του αυστηρού lockdown στην Ελευσίνα, τον Ασπρόπυργο και την Κοζάνη έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Αίρονται οι περιορισμοί σε Μάνδρα.

Την παράταση του αυστηρού lockdown σε περιοχές της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού -και τελευταία για το 2020.

Ειδικότερα, o κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε παράταση των πρόσφατων περιοριστικών μέτρων στους δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί, αλλά και στην Κοζάνη. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αίρονται οι περιορισμοί στη Μάνδρα, καθώς οι επιδημικοί δείκτες έχουν βελτιωθεί. Την ίδια ώρα, αυστηρά μέτρα τύπου Θεσπιών επιβάλλονται και στο Κελί Αμυνταίου Φλώρινας για 10 ημέρες.

Επίσης, το αυστηρό lockdown, που αφορά τον δήμο Κοζάνης, τίθεται σε ισχύ και για τους δήμους Εορδαίας και Βοΐου. Αντίθετα, τα μέτρα αίρονται για τους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ