Το click away φεύγει: Οι εκπτώσεις φέρνουν το click in shop

Gazzetta team
Το click away φεύγει: Οι εκπτώσεις φέρνουν το click in shop
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στις 15 Ιανουαρίου, όταν, δηλαδή, θα έχουν ξεκινήσει οι χειμερινές εκπτώσεις, θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος που ψωνίζουμε, καθώς το click away θα αντικατασταθεί από το click in shop.

Από τα μέσα Γενάρη φαίνεται πως θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος που ψωνίζουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 15 Ιανουαρίου αναμένεται το click away να αντικατασταθεί από το click in shop.

Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι από τις 15/01 και μετά θα κλείνουμε ραντεβού, αλλά θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, δεν θα είμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, θα δοκιμάζουμε το προϊόν, μάλιστα, που θέλουμε, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε. Στα μικρά συνοικιακά καταστήματα θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα, πάντα με κλεισμένο το ραντεβού του.

Με το λιανεμπόριο, εξάλλου, να έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα στα έσοδα, οι έμποροι ελπίζουν πως θα μπορέσουν να σώσουν μερικά από τα «σπασμένα» στις εκπτώσεις, που ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από το πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες σε ό,τι έχει να κάνει με την πανδημία.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «εφόσον συνεχίσει να έχει πτωτική πορεία η εικόνα της πανδημίας, ασφαλώς και θα χαλαρώσουμε κάποια μέτρα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε, επίσης, πως στις αρχές του νέου έτους θα γίνουν συζητήσεις με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

«Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, θα προχωρήσουμε σε μερική λειτουργία του λιανικού εμπορίου, φυσικά με κανόνες», σημείωσε, χωρίς να διευκρινίζει εάν αυτό θα συμβεί από τις 8 Ιανουαρίου.