Χαμός στην Ξάνθη: Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς σε πάρτι, συμπλοκές, βρισιές και απειλές

Gazzetta team
Χαμός στην Ξάνθη: Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς σε πάρτι, συμπλοκές, βρισιές και απειλές
Επεισοδιακό πάρτι εν μέσω lockdown στην Ξάνθη με συμπλοκές, συλλήψεις και πρόστιμα. Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο με βρισιές και απειλές, ένας προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη με χρήση βίας.

Ο κακός χαμός στην Ξάνθη, σε πάρτι, που διοργανώθηκε σε κατοικία την Πέμπτη (17/12) και είχε επεισοδιακή εξέλιξη και κατάληξη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το empros.gr, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Όταν, όμως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκαν στο σπίτι, οι παρευρισκόμενοι τους επιτέθηκαν, προκαλώντας επεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και να τους επιβληθούν πρόστιμα.

Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με βρισιές και απειλές

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σημειώνει, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη.

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορoνοϊού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.