Γιαννιτσά: Άρπαξαν με τον ορό ασθενή με κορονοϊό, δύο συλλήψεις

Gazzetta team
Γιαννιτσά: Άρπαξαν με τον ορό ασθενή με κορονοϊό, δύο συλλήψεις
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ένα απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «ομάδα Ρομά άρπαξαν με τον ορό ασθενή με κορωνοϊό και έφυγαν».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα Ρομά 15 ατόμων εισήλθε με απειλητικές διαθέσεις εντός του νοσοκομείου απειλώντας στο θυρωρείο τους συναδέλφους. «Πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και έψαχναν έναν δικό τους ασθενή στο ισόγειο και στα εξωτερικά ιατρεία. Τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στη κλινική κορωνοιού. Μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον όρο», αναφέρει το ThessToday.gr

Και πρόσθεσε: «Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο, ενώ διέφυγαν από το κτήριο μαζί με τον ασθενή, με την διασπορά του ιού να είναι ανυπολόγιστη».

Δύο συλλήψεις – Αναζητούνται και οι υπόλοιποι

Αμέσως μετά τη διαφυγή τους η αστυνομία ενημερώθηκε από τη διοίκηση για το περιστατικό και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ήδη συνελήφθησαν δύο άτομα -συγγενείς του Ρομά- για διατάραξη οικιακής ειρήνης και διατάραξη των μέτρων πρόσληψης των ασθενειών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Εκτός από τους δύο συλληφθέντες αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που εισήλθε στο νοσοκομείο.