Με παρελθόν ο παίκτης reality με τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι (vid)

Gazzetta team
Με παρελθόν ο παίκτης reality με τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι (vid)
Ο κατηγορούμενος για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι, ο οποίος είχε λάβει μέρος σε reality, είχε εμπλακεί και σε άλλο περιστατικό.

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ χθες το μεσημέρι, μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας από αυτούς είναι πρώην παίκτης reality.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει εμπλακεί σε επεισόδιο και έχει απασχολήσει την αστυνομία.

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο μέσα σε μπαρ της Τρούμπας, όταν σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε είχε επιτεθεί σε έναν αστυνομικό και τον είχε ξυλοκοπήσει.

Το επεισόδιο στο Περιστέρι

Το χθεσινό περιστατικό έγινε στις 16:00, όταν ο κατηγορούμενος μαζί με άλλο ένα άτομο, περίμεναν έξω από μάντρα αυτοκινήτων της οδού Δωδεκανήσου στο Περιστέρι έναν 32χρονο άνδρα, Αλβανικής καταγωγής πρώην πυγμάχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν μία φορά στο πόδι.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και μετά από έρευνες, οι δύο άνδρες οι οποίοι προσήχθησαν, εντοπίστηκαν στο Περιστέρι από τις πινακίδες του οχήματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ