Ανοίγουν άμεσα τα κομμωτήρια

Gazzetta team
Ανοίγουν άμεσα τα κομμωτήρια
Το Εμπορικό επιμελητήριο Αθηνών ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες 72 ώρες ανοίγουν τα κομμωτήρια.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κουρείων, σύμφωνα με το κείμενο που ανέβηκε στο site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Σε αυτό λοιπόν αναφέρεται οτι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα ανοίξουν το λουκέτο που έχουν βάλει από τον Νοέμβριο, είτε το Σάββατο, είτε την Κυριακή.

Κάτι που ανακοινώθηκε στον πρόεδρο του ΕΕΑ από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε στο site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών...

Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Οι δηλώσεις Παπαθανάση

Οτι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, θα προηγηθούν στο άνοιγμα, ουσιαστικά το είχε προαναγγείλει από χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ: «Δεν είναι απλά τα πράγματα και θέλει μεγάλη προσοχή. Οι επιστήμονες μελετούν ο ιικό φορτίο και ό,τι είναι να ανοίξει θα ανοίξει με μεγάλη προσοχή και θα ληφθεί υπόψιν η κινητικότητα που δημιουργεί. Και αναφέρομαι σε κομμωτήρια, μικρά καταστήματα αλλά και βιβλιοπωλεία. Ό,τι είναι να ανοίξει θα έχει μικρή κινητικότητα. Τα κομμωτήρια και τα κουρεία έχουν μια προτεραιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ