Μαθητές στη Νάξο αγόρασαν tablets για τους συμμαθητές τους που δεν είχαν

Gazzetta team
Μαθητές στη Νάξο αγόρασαν tablets για τους συμμαθητές τους που δεν είχαν
Οι μαθητές του του Γενικού Λύκειου Τραγαίας στη Νάξο, έδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το πως η κοινωνική ευαισθησία μπορεί να καλύψει, την κρατική αδιαφορία.
Οι συγκεκριμένοι μαθητές λοιπόν, αποφάσισαν να προσφέρουν οι ίδιοι χρήματα, για να αγοραστούν tablets για όσους δεν είχαν και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Με βάση το cyclades24 διέθεσαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει πέρυσι για τη φετινή τους πενθήμερη εκδρομή που δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του κορονοϊού και αγόρασαν τρία tablets, τα οποία παραδόθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου ώστε στη συνέχεια να δοθούν στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Στην σελίδα του Λυκείου η ανάρτηση έλεγε: «Το καλύτερο “χριστουγεννιάτικο δώρο” δεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου!!! Τα παιδιά πρόσφεραν στο σχολείο και στους συμμαθητές τους τρία tablets, τα οποία αγόρασαν με χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους που αναβλήθηκε! Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ, σας ευχόμαστε Χαρούμενες Γιορτές και καλή τύχη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!»

Τα τρία tablets ήρθαν να προστεθούν σε άλλα έντεκα (εννέα από το υπουργείο και άλλα δύο από δωρεές) τα οποία συγκεντρώθηκαν και αυτά στη διεύθυνση του λυκείου.

Ζητήθηκε από το σχολείο, οι κηδεμόνες των μαθητών/ μαθητριών που χρειάζονται δανεισμό tablet να συμπληρώσουν ειδική αίτηση ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να δοθούν άμεσα οι συσκευές στα σπίτια αυτά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕ.Λ ΤΡΑΓΑΙΑΣ!!! Το καλύτερο "χριστουγεννιάτικο δώρο" δεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας από τους...

Δημοσιεύτηκε από Λύκειο Τραγαίας Νάξου στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020