Γενική Ταχυδρομική, ACS, τώρα προβλήματα και στην Speedex: Οι περιοχές με τα μεγάλα προβλήματα

Gazzetta team
Γενική Ταχυδρομική, ACS, τώρα προβλήματα και στην Speedex: Οι περιοχές με τα μεγάλα προβλήματα
Και η Speedex αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, γνωστοποιώντας τις περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην παράδοση των παραγγελιών.

Μία-μία οι εταιρίες κούριερ εκδίδουν ανακοινώσεις με τις οποίες γνωστοποιούν στο κοινό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με την Speedex να είναι η τελευταία που παίρνει την σκυτάλη από την Γενική Ταχυδρομική και την ACS.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της, ο μέσος χρόνος διακίνησης των δεμάτων μπορεί να φτάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ όπως τονίζεται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ο χρόνος μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Αγαπητοί πελάτες,

Αρχικά, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τη διαφύλαξη τόσο της δικής σας υγείας όσο και αυτής των εργαζομένων μας αλλά και να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη.

Στις έκτακτες αυτές συνθήκες, και ιδιαίτερα κατά την ισχύ των περιοριστικών μέτρων (lockdown), βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση των λειτουργιών μας και η απρόσκοπτη, κατά το δυνατό, παράδοση των αποστολών.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες ελαχιστοποίησης του μέσου χρόνου παράδοσης και δεδομένων των συνθηκών, ο μέσος χρόνος διακίνησης των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη να ξεπεράσει τους χρόνους αυτούς.

Από πλευράς μας, παρακολουθούμε συνεχώς τους δείκτες διαχείρισης των αποστολών μας με στόχο τον περιορισμό των τυχόν καθυστερήσεων και την επιτυχή παράδοση των αποστολών σε όλο το εξυπηρετούμενο δίκτυο στην Ελλάδα, παρά την πρωτοφανή αύξηση του διακινούμενου όγκου εξαιτίας των σε ισχύ μέτρων συνδυαστικά με την εορταστική περίοδο.
Λυπούμαστε για την πιθανή αναμονή και δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ