Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς στο ΑΤ Κολωνού: Αναφορές για τουλάχιστον έναν τραυματία (pics)

Gazzetta team
Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς στο ΑΤ Κολωνού: Αναφορές για τουλάχιστον έναν τραυματία (pics)
Επεισόδια στην περιοχή του Κολωνού, με ομάδα αντιεξουσιαστών να προχωράει σε αιφνιδιαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, και την αστυνομία να επεμβαίνει και να ακολουθεί συμπλοκή...

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (5/12) στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε σε αιφνιδιαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο, με στόχο να πετάξουν τρικάκια, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Άμεσα, αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ, αλλά και άνδρες των ΜΑΤ, κινήθηκαν στο ΑΤ Κολωνού, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αντιεξουσιαστές και ακολούθησε συμπλοκή, στην προσπάθειά τους να διαλύσουν το πλήθος, που φώναζε συνθήματα. Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο.

Το μεσημέρι, να σημειώσουμε, πορεία για τον Γρηγορόπουλο είχε γίνει στα Πετράλωνα.

Θυμίζουμε, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των τεσσάρων ατόμων από τις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έως και τις 24:00...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ