Ο Σφακιανάκης έβγαζε φωτογραφίες και έδινε αυτόγραφα στο κρατητήριο (vid)

Gazzetta team
Ο Σφακιανάκης έβγαζε φωτογραφίες και έδινε αυτόγραφα στο κρατητήριο (vid)
Με βάση τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο Νότης Σφακιανάκης στο κρατητήριο μοίρασε αυτόγραφα που του ζητήθηκαν, ενώ έβγαλε και φωτογραφίες!

Μόνο ως ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που βίωσε ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών και όπλου.

Αυτό τουλάχιστον επεσήμανε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση του γνωστού τραγουδιστή: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μία χαρά και μάλιστα δεν αρνήθηκε να δώσει και αυτόγραφα στον χώρο που κρατήθηκε χθες το βράδυ».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος, δήλωσε: «Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι ο Νότης Σφακιανάκης ομολόγησε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι αυτά τα ναρκωτικά γνώριζε ότι είναι στο αυτοκίνητό του και ότι ήταν για δική του χρήση. Αυτό ήταν μία ψευδής διάδοση. Είχε άδεια για το όπλο για πολλά χρόνια και δεν ανανεώθηκε και λόγω του κορονοϊού, αλλά και λόγω της δικής του υπερ-απασχολήσεως. Αλλά είναι θέμα διαδικαστικό, θα ανανεωθεί. Και μας κάνει εντύπωση ότι αυτός ο έλεγχος της αστυνομίας για το αν έχει έγγραφα μετακίνησης, μετετράπη σε ενδελεχή έλεγχο λες και κάποιοι ήθελαν κάτι να βρουν».

Στον τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση από τον εισαγγελέα. Όπως είναι γνωστό χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, όμως για την απολογία του πήρε αναβολή για αύριο, 2 Δεκεμβρίου, γιατί ο Αλέξης Κούγιας βρισκόταν στην Κομοτηνή για άλλη υπόθεση και δεν ήταν δυνατό να παρασταθεί.