Απάντηση Πέτσα για την βόλτα και το... τσουρέκι Μητσοτάκη: «Πήγε στην Πάρνηθα όπως μπορεί κάθε Έλληνας» (vid)

Gazzetta team
Απάντηση Πέτσα για την βόλτα και το... τσουρέκι Μητσοτάκη: «Πήγε στην Πάρνηθα όπως μπορεί κάθε Έλληνας» (vid)
Ο Στέλιος Πέτσας απάντησε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και το... τσουρέκι στην Θεσσαλονίκη.

Από το Σάββατο έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος με δύο εικόνες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η μία είναι από γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στο οποίο σταμάτησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του εκεί για να αγοράσει τσουρέκι και η δεύτερη από την βόλτα που έκανε με ποδήλατο στην Πάρνηθα, την Κυριακή.

Ειδικά η δεύτερη προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση, στην οποία κλήθηκε να απαντήσει ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε αρχικά: «Δεν ξέρει κανείς από που να το πιάσει αυτό το θέμα. Κατηγορείται ο Πρωθυπουργός οτι είναι ανθρώπινος;», ενώ όταν του είπε ο Άρης Πορτοσάλτε οτι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εξαφανισμένος σε κρίσιμες στιγμές όταν ήταν στην κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Δεν ήταν εξαφανισμένος ο κύριος Τσίπρας, ήταν σε κότερα με πούρα. Ο Πρωθυπουργός μπορεί να πάει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και να πάρει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας Πολίτης. Αυτό κάνει ένας ανθρώπινος Πρωθυπουργός. Από εκει και πέρα τι διάσταση θέλει να δώσει μία απελπισμένη αντιπολίτευση, ας τον κρίνουν οι πολίτες. Εγώ αυτό που λέω είναι οτι ο Πρωθυπουργός είναι ανθρώπινος και ποτέ δεν θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποινδήποτε Έλληνα».

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί και στο Καλημέρα Ελλάδα, του ΑΝΤ1...