Μετέτρεψαν σε χαρτοπαικτική λέσχη γραφεία εταιρείας: Έπαιζαν americana (pic)

Gazzetta team
Μετέτρεψαν σε χαρτοπαικτική λέσχη γραφεία εταιρείας: Έπαιζαν americana (pic)
Ένας 54χρονος στα Γιαννιτσά είχε μετατρέψει τα γραφεία της εταιρείας του σε χαρτοπαικτική λέσχη, η οποία συνέχισε να «λειτουργεί» ακόμη και μέσα στο lockdown!

Μετά τα... κορονοπάρτι και τα κρυφά καζίνο, τώρα έχουμε και χαρτοπαικτικές λέσχες!

Ένας 54χρονος στα Γιαννιτσά είχε μετατρέψει τα γραφεία της εταιρείας του σε χαρτοπαικτική λέσχη, η οποία συνέχισε να «λειτουργεί», μάλιστα, ακόμη και μέσα στο lockdown!

Σύμφωνα με τo makthes.gr, τις βραδινές ώρες, που έκλεινε η εταιρεία, γραφεία της οποίας βρίσκονται σε όροφο πολυκατοικίας και παρά τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και των συναθροίσεων, στήνονταν τραπέζι (φώτο), όπου παιζόταν americana, μία παραλλαγή της πόκας.

Το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο και συνέβαλαν έξι άτομα... επί τω έργω! Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μεταξύ άλλων καταστήματα με φρουτάκια...

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο χώρο και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.