Ηλεκτρική σκούπα ατμού εξερράγη προκαλώντας εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα (vid)

Gazzetta team
Ηλεκτρική σκούπα ατμού εξερράγη προκαλώντας εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα (vid)
Μια 44χρονη μητέρα τραυματίστηκε όταν η σκούπα ατμού, που χρησιμοποιούσε για πρώτη φορά, εξερράγη προκαλώντας της εγκαύματα στο πόδι. Στο σπίτι, αλλά σε διπλανό ευτυχώς δωμάτιο, βρισκόταν το ενός έτους παιδί της.

Τρομακτικές στιγμές βίωσε μια γυναίκα στο σπίτι της, την ώρα που πήγε να χρησιμοπoιήσει μια καινούρια σκούπα ατμού, που αγόρασε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, μιλώντας στο MEGA, ενώ έκανε δουλειές, είδε την ηλεκτρική σκούπα ατμού να εκρήγνυται, προκαλώντας της εγκαύματα, με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές, στο πόδι. Την ώρα μάλιστα που έπαθε το έγκαυμα παραπάτησε τραυματίζοντας και το άλλο της πόδι.

Το ενός έτους αγοράκι της που ήταν στο διπλανό δωμάτιο, μόλις άκουσε τη σκούπα να σκάει άρχισε να ουρλιάζει απ’ τον φόβο του.

Η 44χρονη μητέρα, παρά τον φρικτό της πόνο, έτρεξε, το πήρε αγκαλιά για να τον ηρεμήσει κι ύστερα πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς, για να ζητήσει βοήθεια. Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ επικοινώνησε με το κατάστημα, από το οποίο είχε αγοράσει την σκούπα, όπου εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησαν ότι έφταιγε εκείνη: «Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κάνα κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου άνοιγε κάνα κεφάλι. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.