Έκλεβαν επί μία εβδομάδα εργοστάσιο στην Ηλεία: Πλιάτσικο 500.000 ευρώ!

Gazzetta team
Έκλεβαν επί μία εβδομάδα εργοστάσιο στην Ηλεία: Πλιάτσικο 500.000 ευρώ!
Μια από τις μεγαλύτερες -σε διάρκεια και αξία κλοπιμαίων- διαρρήξεις των τελευταίων ετών φαίνεται πως έλαβε χώρα στο Βαρθολομιό Ηλείας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το patrisnews.gr, συμμορία Ρομά επιδιδόταν επί μία εβδομάδα σε λεηλασία καταστήματος κεντημάτων-ενδυμάτων, το οποίο βρίσκεται εδώ και 20 μήνες εκτός λειτουργίας.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και δημοτικός σύμβουλος, Άγγελος Μπράτης.

Ο ίδιος τόνισε πως το έγκλημα έγινε αντιληπτό από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την οικογένεια Μπράτη και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα», δήλωσε ο κ. Μπράτης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα μέλη της συμμορίας «διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος» και άλλα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.