Έγκυος κατήγγειλε πως την χτύπησε φύλακας του νοσοκομείου Καβάλας

Gazzetta team
Έγκυος κατήγγειλε πως την χτύπησε φύλακας του νοσοκομείου Καβάλας
Η ένταση μεταξύ του φύλακας του νοσοκομείου Καβάλας και δύο πολιτών είχε ως αποτέλεσμα να χτυπηθεί μία έγκυος που είναι στον 8 μήνα.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευή στο Νοσοκομείο της href="https://www.gazzetta.gr/category/tag/kavala">Καβάλας μεταξύ μιας εγκύου, του πατέρα της και του υπαλλήλου εταιρίας φύλαξης (security) του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πλευρά της εγκύου, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, μεταφερόμενη από τον πατέρα της και ζήτησε από τον άνδρα της εταιρίας security, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος, να μπει μέσα. Σύμφωνα με την φερόμενη ως παθούσα, ο άνδρας μίλησε απαξιωτικά στον πατέρα της και τον έπιασε από τον λαιμό, ενώ χαστούκισε και την ίδια, όπως καταγγέλλει η έγκυος, η οποία μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε ούσα ταραγμένη από την ένταση.

Σύμφωνα με την πλευρά του άνδρα της εταιρίας security, όπως αναφέρει το kavalapost.gr που αποκάλυψε το περιστατικό, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλλά η έγκυος ήταν εκείνη η οποία μίλησα αρχικά απαξιωτικά και επιθετικά στον ίδιο, ενώ -σύμφωνα με την εκδοχή του υπαλλήλου φύλαξης- ο πατέρας της επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του και στην προσπάθειά του να προστατευτεί χτύπησε άθελά του την έγκυο.
/>
/> Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ακολούθησαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές.