Μια καρακάξα άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Καβάλας

Gazzetta team
Μια καρακάξα άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Καβάλας
Προκάλεσε βραχυκύκλωμα, βγάζοντας εκτός λειτουργίας τον έναν από τους δύο μετασχηματιστές.

Μια… καρακάξα ήταν η αιτία της διακοπής ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές του Νομού Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας (19/10).

Συγκεκριμένα, προκάλεσε βραχυκύκλωμα, βγάζοντας εκτός λειτουργίας τον έναν από τους δύο μετασχηματιστές στον υποσταθμό της Καβάλας στο Περιγιάλι, σύμφωνα με το kavalapost.gr.

Το περιστατικό το επισήμανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ, Αλέξης Γούλας με ανάρτησή του στην ομάδα του Facebook ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ και με σχετική φωτογραφία αρχείου:

«Πολλές φορές ένα αναπάντεχο γεγονός δημιουργεί προβλήματα. Έτσι και σήμερα μια καρακάξα που βρέθηκε σε λάθος σημείο, δυστυχώς γι’ αυτήν, έβγαλε εκτός λειτουργίας τον έναν από τους δύο μετασχηματιστές στον υποσταθμό Καβάλας στο Περιγιάλι, στερώντας μεγάλο κομμάτι του νόμου από την πολύτιμη ηλεκτρική ενέργεια. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και χειριστής του ΑΔΜΗΕ βρέθηκαν αμέσως στον υποσταθμό, εντόπισαν το πρόβλημα, έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες και επανατροφοδότησαν τον μετασχηματιστή αποκαθιστώντας την βλάβη σχετικά γρήγορα. Αν και η φωτογραφία είναι παλαιότερη κάτι παρόμοιο συνέβη και σήμερα», αναφέρει στην ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε γάτα οφείλεται μάλλον το χθεσινό μπλακ άουτ στην Θεσσαλονίκη