Προκαλεί ο Λαγός για τη νέα σύνθεση δικαστών: «Έναν έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας»! (vid)

Gazzetta team
Προκαλεί ο Λαγός για τη νέα σύνθεση δικαστών: «Έναν έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας»! (vid)
Το γεγονός ότι η νέα πρόεδρος, η οποία και θα εξέταζε το αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός, δήλωσε κώλυμα, έφερε και ένα προκλητικό σχόλιο από τον καταδικασθέντα για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Προκαλεί ο Γιάννης Λαγός!

Μόλις η πρόεδρος της νέας σύνθεσης του δικαστηρίου, Μαρία Βετούλα-Σιμιτζή, δήλωσε κώλυμα, γιατί, όπως είπε, είχε οριστεί δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στην κύρια ανάκριση, ο καταδικασθέντας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ακούστηκε να λέει: «Έτσι μπράβο, έναν έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας».

Αργότερα, δε, έκανε δηλώσεις στις κάμερες, που βρίσκονται έξω από το Εφετείο, λέγοντας: «Tους είχα πει ότι θα έρθω από τις Βρυξέλλες και θα τους κάνω να κρύβονται. Οι παρατυπίες, τα όργια που έχουν κάνει εις βάρος μας, το αίμα που έχουν ζητήσει να χυθεί 67 αθώων ανθρώπων και των οικογενειών τους, δεν θα περάσει έτσι. Τα αιτήματα που καταθέσαμε έγιναν απολύτως δεκτά. Δεν τα είχαμε διεκδικήσει με τον κατάλληλο τρόπο. Είναι όλα νόμιμα, τίποτα παράτυπο. Το δίκιο μου προσπαθώ να βρω. Το έχω πει: Η υπόθεση θα πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Έχω συστήσει ομάδα νομικών από οκτώ κράτη της Ευρώπης και όσο πάει μεγαλώνει η ομάδα αυτή».

Θυμίζουμε, πριν από λίγη ώρα, νέα σύνθεση δικαστών (χωρίς αναπληρωματικούς) ανέβηκε στην έδρα, για να κρίνει το αίτημα εξαίρεσης των μελών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, πλην της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, που κατέθεσε ο Γιάννης Λάγος και ο συνήγορος υπεράσπισής του, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Η νέα πρόεδρος, ωστόσο, δήλωσε κώλυμα και αυτό σημαίνει νέα, απροσδιόριστη καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.