Αυτοκίνητο στη Βέροια προσγειώθηκε στην αυλή σπιτιού (pics)

Gazzetta team
Αυτοκίνητο στη Βέροια προσγειώθηκε στην αυλή σπιτιού (pics)
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενδεχομένως λόγω μεγάλης ταχύτητας, συνέβη ένα τροχαίο συνέβη χθες βράδυ στη Βέροια, που από τύχη δεν προκάλεσε θύματα.

Αργά χθες βράδυ, λίγο μετά τις 11, ένα ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και αφού έσπασε τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

Με βάση την ιστοσελίδα veriotis.gr, που «έδωσε» και τις φωτογραφίες από το συμβάν, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έσπασε τις μπάρες που υπήρχαν στη γέφυρα και έπεσε στην αυλή σπιτιού που είναι κάτω από τον δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες πετάχτηκαν έντρομοι από το σπίτι με τον ισχυρότατο θόρυβο που δημιουργήθηκε και είδαν το αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή, αλλιώς η κατάσταση θα ήταν δραματική....

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αν έφευγε εκτός δρόμου ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, θα κατέληγε στο ποτάμι και μάλιστα θα έπεφτε από μεγαλύτερο ύψος.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.