Καταδίωξη στις στροφές της Βάρκιζας για κόντρες: «Ταχύτητα 212 χλμ/ώρα» (vid)

Gazzetta team
Καταδίωξη στις στροφές της Βάρκιζας για κόντρες: «Ταχύτητα 212 χλμ/ώρα» (vid)
Η στιγμή που άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ξεκινούν καταδίωξη αυτοκινήτων που συμμετείχαν σε κόντρες και η περίπτωση Ι.Χ με έτρεχε με ταχύτητα 212χλμ/ώρα.

Με την κωδική ονομασία «Ερμής 2020» ξεκίνησε το Σάββατο η επιχείρηση της αστυνομίας, προκειμένου να βάλει να βάλει... φρένο στις κόντρες που λαμβάνουν χώρα σε 7 σημεία της Αττικής.

Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν περιπολούσαν συνεχώς, είχαν στήσει μπλόκα και κατάφεραν σε πολλά από αυτά, να μην γίνουν αγώνες.

Η κάμερα του Mega βρέθηκε στο Ribas όπου κατέγραψε μέρος της επιχείρησης και των ελέγχων που έγιναν.

Σε μία περίπτωση μάλιστα, ένας αστυνομικός είχε ξεκινήσει να αφαιρεί τις πινακίδες οχήματος λόγω υψηλού θορύβου της εξάτμισης, όταν ξαφνικά άκουσε από μακριά αυτοκίνητα να έρχονται με μεγάλη ταχύτητα.

Αμέσως ζήτησε από τις μηχανές της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στο σημείο να ακολουθήσουν τα Ι.Χ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που σταμάτησε λίγο πιο κάτω.

Χαρακτηριστικό του μεγάλου κινδύνου είναι η εικόνα, με τον αστυνομικό να... σημαδεύει με το ειδικό εργαλείο που μετράει την ταχύτητα όχημα που κατευθυνόταν προς εκείνον, το οποίο πήγαινε με 214 χιλιόμετρα ανά ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ