Ο Χαρδαλιάς ψάχνει συνεργάτες για να κάνουν ιχνηλάτηση στα κρούσματα κορονοϊού

Gazzetta team
Ο Χαρδαλιάς ψάχνει συνεργάτες για να κάνουν ιχνηλάτηση στα κρούσματα κορονοϊού
Στην πρόσληψη 192 στελεχών για ιχνηλάτηση και αντιμετώπιση υγειονομικών απειλών λόγω κορονοϊού προχωρά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού κάνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες απαιτήσεις που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού. Συγκεκριμένα ψάχνει ανθρώπους για να συμμετέχουν στις ιχνηλατήσεις κρουσμάτων.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει ήδη ανέβει στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ

«Αθήνα, 01 Οκτωβρίου 2020
Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της με εξειδικευμένο προσωπικό και την άρτια στελέχωση του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δημοσιοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκατόν ενενήντα δύο (192) στελεχών, με σκοπό την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Το ανωτέρω προσωπικό θα τοποθετηθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων των δεκατριών (13) Περιφερειών της χώρας και θα αφορά σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς (courier) από ημέρα Πέμπτη 01-10-2020 μέχρι και ημέρα Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ (www.civilprotection.gr) και ειδικότερα, στον σύνδεσμο https://www.civilprotection.gr/el/prokiryxi-diagonismoy-gia-proslipsi-192-atomon-sti-ggpp-me-shesi-ergasias-idiotikoy-dikaioy».

Η Πολιτική Προστασία ενισχύεται Πρόσληψη στελεχών για ιχνηλάτηση και αντιμετώπιση υγειονομικών απειλών Δείτε περισσότερα https://bit.ly/30l1uuU

Δημοσιεύτηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020