Κορονοϊός: Νέα μόδα τα πριβέ πάρτι «αλά Μύκονος» σε διαμερίσματα της Αθήνας

Gazzetta team
Κορονοϊός: Νέα μόδα τα πριβέ πάρτι «αλά Μύκονος» σε διαμερίσματα της Αθήνας
Η αστυνομία δέχεται καταγγελίες για συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους.

Η αστυνομία δέχεται καθημερινά καταγγελίες για συγκεντρώσεις πολλών ατόμων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr, σε λίγα τετραγωνικά μέσα σε κλειστούς χώρους στοιβάζονται πολλοί νεαροί και διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες και καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ.

Όλο αυτό συμβαίνει χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορoνοϊού.

Ουσιαστικά εφαρμόζουν αυθαίρετα ένα ακραίο σχέδιο «ανοσίας της αγέλης» χωρίς όμως να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες.

Τα πριβέ – ορθάδικα στα διαμερίσματα, μπαίνουν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ και οι πληροφορίες λένε ότι οι επιτελείς της Κατεχάκη, σε μια προσπάθεια να προλάβουν τα χειρότερα έχουν ήδη θέσει επί τάπητος τα νέα δεδομένα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εκπονήσουν ειδικό σχέδιο για να ελέγξουν την κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι επικοινωνίες γίνονται μέσα από κλειστά γκρούπ στα social media και τις διαδικτυακές εφαρμογές όπου οι νεαροί μαθαίνουν για τα πάρτι που «τρέχουν», τα σημεία που γίνονται, μέχρι και το μουσικό πρόγραμμα. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλά βίντεο που κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό και αποτυπώνουν τις ξέφρενες «covid-19 βραδιές» στα διαμερίσματα της Αθήνας τα οποία εξετάζονται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.