Σάλος για την δήλωση Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο: «Βγήκε και δεν βγήκε» (pics)

Gazzetta team
Σάλος για την δήλωση Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο: «Βγήκε και δεν βγήκε» (pics)
Ο Δήμος Αθηναίων αποκάλυψε οτι μέσα στο 2021 θα ξεκινήσουν νέα μεγάλα έργα για την ανάπλαση του κέντρου.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, χθες το πρωί στον ΣΚΑΙ για τον Μεγάλο Περίπατο στην Πανεπιστημίου για τον οποίο είπε πως «βγήκε και δεν βγήκε», καθώς το συνολικό έργο κόστισε κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια.

Ποσό ιδιαίτερα υψηλό σε μία τέτοια περίοδο για την χώρα και την πρωτεύουσα, όπως αυτή που διανύουμε τώρα που κρύβει πολλές οικονομικές δυσκολίες για όλους.

Μάλιστα σε ερώτηση για το τι θα γίνει με την κάθοδο που συνδέει το Σύνταγμα με την Ομόνοια και για την οποία προκλήθηκαν οι μεγαλύτερες αντιδράσεις, απάντησε πως θα ξηλωθούν όσα προστέθηκαν, καθώς « Ό,τι έχουμε κάνει αυτή τη στιγμή είναι προσωρινό».

Αναφορικά με τις ζαρντινιέρες, είπε πως θα φύγουν και αυτές: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και να βάζεις μια ζαρντινιέρα. Τι θέλαμε να κάνουμε; Θέλαμε να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και προσωρινό, να τραβήξουμε τις γραμμές αυτού του έργου».

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021, θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Αντιδράσεις

Οι δηλώσεις αυτές σε συνδυασμό με το ξερασμένο χορτάρι στο σιντριβάνι της Ομόνοιας και τα ξεραμένα φυτά στις ζαρντινιέρες, έχουν προκαλέσει σάλο στα social media, με το hastag #μεγάλος_περίπατος να είναι στην πρώτη θέση του Twitter την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ