Η απάντηση Μπακογιάννη μετά το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του «Μεγάλου Περιπάτου»

Gazzetta team
Η απάντηση Μπακογιάννη μετά το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του «Μεγάλου Περιπάτου»
Με μήνυμα του στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ζήτησε την ανοχή των διερχόμενων οδηγών για την πιλοτική λειτουργία του «Μεγάλου Περιπάτου» και παρέθεσε τις οδηγίες με τις εναλλακτικές διαδρομές.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης πήρε θέση για το μποτιλιάρισμα και το κυκλοφοριακό χάος που παρατηρήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, την πρώτη ημέρα ημέρα λειτουργίας του «Μεγάλου Περιπάτου».

Στο ποστ του, ο Κώστας Μπακογιάννης επισυνάπτει τις οδηγίες του Δήμου με τις εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή της ταλαιπωρίας και αναφέρει ότι η λειτουργία του «Μεγάλου Περιπάτου» είναι πιλοτική και τα δεδομένα θα αξιολογούνται κάθε μέρα από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και ζητάει την ανοχή των διερχόμενων οδηγών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Ο Μεγάλος Περίπατος ξεκίνησε για να αποδώσει ελεύθερο χώρο. Για να αλλάξει την καθημερινότητα και να μας δώσει καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη. Εφαρμόζεται πιλοτικά για να παρακολουθούμε την εξέλιξη μίας τεράστιας αστικής παρέμβασης, βασισμένης στη μελέτη των συγκοινωνιολόγων του ΕΜΠ. Κάθε μέρα, η επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ, καταγράφει και αξιολογεί όλα τα δεδομένα. Ζητούμε την ανοχή των διερχόμενων οδηγών και δίνουμε μερικές εναλλακτικές διαδρομές, όπως τις προτείνουν οι συγκοινωνιολόγοι».

Πηγή: Reader.gr